03 febrero 2014

II Curs d'introducció al GvSIG per a oceanògrafs

No hay comentarios :



Després de la bona acollida de la primera edició, tornem a organitzar el II Curs d'introducció al GvSIG per a oceanògrafs. El curs està adreçat a persones amb interès a aprendre el funcionament bàsic dels sistemes d'informació geogràfica SIG utilitzant el software lliure de GvSIG. Els socis d´ACOIO i de la Federación Española de Oceanógrafos (FEO) tindran preferència.

El curs permet obtenir el certificat "GvSIG usuari", certificació expedida per l'Associació GvSIG, en base a l'adquisió d'una sèrie de coneixements que asseguren la capacitació de l'alumne en productes gvSIG i/o de geomàtica lliure.

El curs online funciona com altres plataformes d'educació a distància. Hi ha un temari dividit en una sèrie de mòduls, i és eminentment pràctic, de manera que s'aprengui practicant una sèrie d'exercicis amb GvSIG.
Es facilitaran tots els materials necessaris, descarregables des d'internet, a més del software, jocs de dades, documentació...A més a més, hi ha eines de comunicació professor/alumne i alumne/alumne.

Les aplicacions del SIG en Ciències del Mar són diverses: des de les més generals de facilitar l'accés, organització i manteniment de dades del medi marí, així com la seva anàlisi, fins a usos més concrets com gestió d'espais naturals protegits, pesca, gestió d'ecosistemes, vigilància ambiental, anàlisi geoestadístic de dades marines, anàlisi costaner...

Podeu consultar el temari aquí i inscriure-us descarregant aquesta fitxa (català/castellà), seguint les instruccions i enviant-la juntament amb el resguard de pagament a cursos@acoio.org

No hay comentarios :

Publicar un comentario